Kiste eller urne

Kister og urner

Å velge kiste kan føles som en vanskelig oppgave midt i en tung tid. Samtidig er det gjerne noe du ønsker å gjøre med omhu og på en måte som gjenspeiler hvem den avdøde var. Kanskje har du tanker om noe spesielt og individuelt. Kanskje ønsker du noe helt enkelt. Ta deg tid til å velge.

Austevoll Begravelsesbyrå AS fører produkter fra Sibi AS. Sibi er et pålitelig firma fra Os utenfor Bergen, med over 500 produkter på lager til en hver tid. Sibi leverer høy produktkvalitet og kontrollerer hver kiste og urne før det sendes ut til mottaker.

Dagens kister lages utelukkende i heltre furu. De fleste ønsker en hvitmalt kiste. Men kistene kan også leveres i en rekke andre farger og med ulike håndtak, ornamenter, størrelser og lister.

Ta gjerne kontakt for veiledning eller spørsmål.

Urner

Sibi har et produktutvalg som gjør det mulig å skape en personlig avskjedsseremoni og gi graven en utsmykning som bevarer de gode minnene. De har et bredt produktspekter som gjør det mulig å gi begravelsesprosessen et personlig uttrykk, samtidig med at man gir den en helhetlig og verdig ramme.

Vi er her, i samtale, i stille alvor og i trøst, som støtte for deg i en tung tid.

Ønsker du å komme i kontakt med et begravelsesbyrå på Austevoll som tar seg god tid med arbeidet, i samhandling med de pårørende i en alvorspreget situasjon, ønsker vi å være nettopp det.